Sunday, 23 January 2011

Presenting..

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah... alhamdulillah...

Projek video winter aku sudah bersedia untuk ditonton ramai. Sebenarnya sejak bulan december lagi sudah siap dan nak launch masa bulan december gak sempena tajuk video My Dec. tapi ada masalah teknikal sikit.

Penggambaran video ini dimulakan pada Januari 2010 dan tukang buat video buat video nih bila bebetul ada masa lapang je. al maklum lah sorg je keje, video simple nih pun dekat setahun baru siap. hehe..

Background video nih kesemuanya berada di Besancon seperti di padang planoise, bukit planoise, University, citadelle dan juga rumah aku. ngehehe..

Video ini merupakan manifestasi perasaan seorang pemuda yang mencari-cari apa yang sebenarnya dapat mengisi kekosongan jiwanya. Sebelum ini jiwanya telah merasai setiap satu perkara yang mungkin mengisi jiwanya seperti kemegahan dan kejayaan serta kekayaan dan milikan harta bahkan dia terlupa siapa yang memberi semua itu.

Dan ketika bulan december, berkat pencarian yang berterusan, dia menjumpai apa yang dicari walaupun selama ini didepan matanya.


So I present to you..


The wotpog 2010 video project


MY DEC..






wallahualam

2 comments:

Muhammad Haziq said...

Mmg kelah, bak kate org ganu hehehe.

Simon Malik said...

hehehe..

alhamdulillah.. thx haziq ^^