Saturday, 23 May 2009

and the winner is...

assalamualaikum wbt


sudah masanya utk wotpog menamatkan undian gambar dan lagu. terima kasih atas undian anda semua ^^



gambar yg menang : gambar bunga di padang yg hijau

lagu yg menang : Legend comes to life


oh ye, korg tau kan wotpog dah setahun bertungkus-lumus mengeluarkan post² sejak mei tahun lepas? donc, for celebrating its a year of 'working' (hehehe), voila entry² yg memenangi award² tahunan. hehe..


Post yg paling popular (berdasarkan jumlah comment)

Kenduri Kahwin


Entry berantai paling panjang

Gaza


Entry paling kontroversi

Ia tidak berhenti disini (I-II-III)


Entry ke 100

24 jam


rasanya ada kot cara nk tau berapa ramai yg baca artikel kita.. haish.. ni la silap buta IT nih.. hehe..

oh oh.. setelah ditambah tolak darab dan bahagi, wotpog menerima kunjungan 8-9 org setiap hari dalam masa setahun (waaahhh!!!!)... alhamdulillah syukur..



setinggi² terima kasih dan penghargaan pada korg yg setia membaca wotpog yg serba kurang ni.. tanpa korg, apalah sgt blog bernama wotpog itu.. terima kasih juga pada mereka yg terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam pembikinan entry (terutama voyages) dan terima kasih juga pada mereka yg memberi sokongan dan kritikan pada wotpog. insyaAllah lepas nih aku akan cuba menghasilkan enrty² yg lebih bermutu, berinformasi dan yg paling penting mendidik para pembaca..

(sudah la.. ko ingt grammy awards ke apa...?)

terima kasih sekali lagi..





p/s: tak lupa juga pada 'haters' blog nih. walaupun korg sentiasa meninggalkan comment yg berbau provokasi dan kritikan kurang membina dgn 'anonymously', tapi at least korg baca entry aku kan? (paling kurang masuk blog aku, hehe..)

nah kek kukus, buat korg utk sarapan =p


5 comments:

fanramli said...

hahhaha.
opss.

salam.

geli hati aku baca ko buat statistik adam weh.

Simon Malik said...

hahaha!!

aku pun gelak sorg² lepas aku buat entry nih.

ada exam statitik 2 mggu lagi; kene la aplikasi sket, hehe

Adi said...

eh adam, kau ada blog haters jugak ke? mungkin diorang ada 'love-hate' relationship dgn blog kau kut.....

Niealex said...

omedetou adam..
=)

Simon Malik said...

alaa.. cuba la ko jgn berjepun ngan aku.. bukannya aku paham..

to adi:
love-hate? ntah.. diri mereka itu pun aku tidak kenali.. huhu..