Saturday, 24 May 2008

The long deserve vacances

Salam

arini ada ari terakhir exam terminal. alhamdulilah dah abis. XD
td exam fizik waktu pagi, ngan math waktu ptg. alhamdulillah syukur dapat jawab soalan. arap dpt markah yg baik.

maser abis exam td, bebudak bising kater markah NET dah kuar. So td beramai² lah gak ke papan kenyataan. keseluruhan test² kecik dan besar NET, aku dpt 12.75. then aku nmpk ada markah kimia. aku dpt 16. syukur sesgt aku nyer kimia tggi. cumer tggl markah Cathographie nga markah test² yg baru amik td.

then, balik td aku terus ke la poste. amik brg.. hehehe.. sbenarnyer brg tuh smpi smlm. tp sbb aku tak tampal namer kat pintu, dier terus anta kat la poste utk kiter kutip.
brg nih aku beli dlm 2 mggu lps, kat cdiscount. adalah kopak 60€. lepas jer kutip brg tuh, aku balik trus redecorate bilik. bkn seskit, totally!



lamer gak aku kemas² td. pergh, tak sangka byk giler sampah dlm bilik aku tuh. tp abis je kemas, aku raser bilik aku welcoming giler. hehehehe..
then aku amik etagier kat ruang tamu masuk bilik aku. sbb aku raser, aku ptt ader bende tuh sbb brg aku byk tp bilik aku kecik.

then after msak dinner, aku mndi solat, aku susun² sket fail. then aku bukak package. hehehe.. aku kasi gamba sket. =p





yaa... i bought a new keyboard! wireless! logitech brand! hehe.. a birthday for me! for myself! hahaha..Namernyer kat kotak tulis, 'Cordless Desktop Comfort Laser'
so dis willbe my new team mate in blog writing. buat maser nih quiet slow gak rr taip. tp insyaAllah lps nih leh taip laju for a duration, hehehe.. salam XD

No comments: