Tuesday, 13 May 2008

emm.. alahai..

salam..

sok aku start exam. sampai 23 mei. brapa byk paper? 5 je.. tak byk pon..
sok kol 2 lebey exam bermula ngan exam carthographie dimana utk 2² test kecik aku dpt 7/20. leh lepas ke nih? insyaallah.. aku baru je overcome my fear of making oblique coupe. skrg nih nk ingt lukisan² dlm cours, ngan nk lukis struture geologique yg berlipat².

ari kamis exam NET. berdasarakan test² kecik sblom nih, test 1 aku dpt dlm 9-10 gituh. exam steinmann ngan exam carpentier tk tau lagik markah, tp aku yakin insyallah lepas moyen 2² paper tuh. yg ari kamis nih pelik sket. dimana kiter blaja cr buat then directly terus buat exam pasal bende yg kiter blaja td. agak pelik gak rr. mintak² aku tak blurr maser dier ajar tuh.

ari senin depan, crunch time.. kimia a.k.a killer subject aku tahun nih. ada 3 test kecik aku dpt. yg 1st dpt 8.5 camtuh, yg 2nd ntah brapa tah, aku pon tak nk amik tau sbb aku tau teruk n yg 3rd, aku dpt 5/20.. teruk giler.. walopon utk test ketiga nih guillaume dpt 7/20, tp aku raser soalan 1 n 2 ptt aku dpt full mark, tp... apakan daya.. huhuhu.. aku ada lagi 2 kelas kimia tggl. esok ngan lusa. jeng².. apakah aku dpt mengharungi masalah ini?

ari jumaat depan, exam fizik ngan math. utk test² kecik fizik alhamdulillah aku dpt lebey moyen. cumer kne refresh n sharpen up balik rr sket². utk math? hmm.. ni btul² masalah gunting dlm lipatan. dah la aku mcm buat bodo je thn nih yg aku nyer math teruk. ada 2 test kecik. test kecik 1 aku dpt 5, utk test kecik 2 cikgu lom bgtau lagi. haih.. math nih bebtul aku kne struggle.kne tgk balik maner yg lemah cam aku tgk fizik 2 3 ari ni.

kalu nk dikirekan, semuanyer hanya kira² belaka aje. aku pon baru terpkir. takkan aku boleh kantoi ngan kire² ajer? knp senyuman aku stiap kali dpt soalan kire² diganti oleh kerutan kening,degupan jantung kencang dan perasaan keluh kesah. kalu aku tak lepas sem nih, aku tak dpt balik msia!!!

No comments: